2010. szeptember 1., szerda

Katy Perry lehetőséget ad!!!:-)


Katy Perry-nek szüksége van rád! Ha úgy érzed, szívesen szerepelnél egy nemzetközi produkcióban a világsztár oldalán, ne habozz. Katy hamarosan megjelenő új albumáról, a Firework című számhoz forgat videoklipet szeptember végén, és ehhez lelkes jelentkezők segítségét kéri. A Firework különleges helyet foglal el az albumon és Katy szívében egyaránt. Ez a dal az emberben lakozó, szunnyadó különleges történetek, álmok, tehetség szikrájáról szól, ami csak arra vár, hogy lángra kaphasson. „Hiszem, hogy mindenkiben ott van az a bizonyos szikra és mindenki képes arra, hogy tűzijátékot alkosson belőle. Sokszor az emberek nem tudják, hogy mit kezdjenek a bennük rejlő szikrával. Nagyszerű, hogy lehetőséget tudunk most adni arra, hogy részesei legyenek a videoklipnek. Nekem pedig nagyon nagy élmény, hogy valódi rajongókkal lehetek, nem csak kiválogatott emberekkel.” – mondta Katy a videoklip kapcsán. Katy 8 országból keres szereplőket, ezek egyike Magyarország. Azért esett választása Európára, mert mást szeretett volna, mint a megszokott Hollywood-i produkciók. Valami sokkal igazibbat, együtt a rajongókkal, akik nagyon sokat jelentenek neki. A klip forgatása egy európai nagyvárosban lesz, amelyet Katy és a klip rendezője közösen választanak ki. Most mindenki lehetőséget kap, hogy megmutassa magát és az ő történetét, különleges tehetségét a világnak. Persze Katy nem sztárokat keres, hanem inspiráló, érdekes, megható vagy különleges történeteket. Mindegy, mi a benned rejlő szikra, a lényeg, hogy készülj, és csinálj belőle tűzijátékot! Mi a te szikrád, történeted, tehetséged? Jelentkezz, hogy kiválasztás esetén több szerencsés társaddal együtt Te is ott lehess a klip forgatásán!

2010. augusztus 29., vasárnap

step up3

Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a nagyszerű filmet!!!Én a step up3-at 26.-ikán néztem meg Majcy haverommal és nagyon jó volt sokall jobb volt mint az előző két része a step up-nak. Mindenki szerintem 3D-sen nézze meg mert úgy sokkal élvezhetőbb a film és ha meghallgatjátok a tanácsomat és 3D-sen nézitek akkor tök mind1,hogy melyik sorba ültök mert mindenhol ugyanúgy élvezhető!!!:-))

2010. augusztus 23., hétfő

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Mindenki figyelmébe ajánlom,mert nagyon jó!!!!!!!:-)))))

2010. július 20., kedd

Ashley and Scott

Ashley Tisdale látták tevő új barátjával , kliprendező Scott Speer, várva az autójában egy stoplight on 01:00 Los Angeles -én, kedden (április 21) . A 25 éves énekes / színésznő nem tudta, hogy volt ragasztva , de amikor észrevette a videósok , Ashley megfordult, élénk piros és elrejtette az arcát Scott' s vállát. Milyen aranyos !

Justin Bieber bungee jumping-ozot


43 méteres mélység,130 km/h-s zuhanósebesség és adrenalinmámor Justin Bieber (16)túl van élete nagy ugrásán!

2010. július 15., csütörtök

Selena Gomez új száma!!!!Round and round!!!!

Selena Gomez Monte Carlo című film jelenteit forgatta Budapest több pontján, ezzel egyidejűleg új zenei videójához is felvételeket készített. A tengerentúlon nagyon nagy rajongótábora van a fiatal színésznőnek, aki most a zenei pályán is szerencsét próbál. Új klipjében látni a magyar főváros nevezetességeit.

2010. július 12., hétfő

Az alkonyat paródiája!!!!!!!

Szerintem a legjobb paródia lesz a vámpírtörtélemben!!!!:D

2010. július 11., vasárnap

Demi Lovato rajongóival chatelt

A Disney 17 éves szépsége Mexikóbol köszöntötte rajongóit. Elmondása szerint még mindig jó barátja Selena Gomeznek.Az újabban szőkés-barna hajú szépség Mexikoból chatelt, ahol egy rajongó feltette neki azt a kérdést is, hogy jóban van-e még Selenával. Élő chat Cabo-ból. Erre a hírre kapták fel a fejüket a Demi rajongók. Nem is volt hiába, hiszen az egyik rajongó feltette neki az imént említett kérdést. Persze még ez sem elég, kiderült, hogy Demi imádja a Round and Round-ot, Selena új dalát. Egy rajongó így számolt be az élő chatről: "Demi Lovato Cabo-ból chatelt velünk, rajongókkal, és valaki megkérdezte, hogy ő és Selena még mindig jóban vannak-e. Ő azt felelte, hogy távol vannak egymástól, de Selena mindig a legjobb barátnője lesz. Ezután megemlítette azt is, hogy nagyon tetszik neki a Round and Round."

Szakítás után jelentek meg Joe Jonas és Demi Lovato utolsó szexi képei


Amikor még szerelmesek voltak egymásba a két pár,akkor csináltatak ezeket a romantikus képeket!!!!!De sajnos csak pár honap után adták ki az ujságok a képeket.
De akkor már nem voltak egy pár!Vajon milyen érzés lehet joe-nak és Deminek visszallátni a több honapal ezelötti képeket az ujságárusoknál?

2010. június 29., kedd

Disney channel műsorok !!!!!


Már a disney channel műsorai megjelentek DVD-n!!!!!!!!!

2010. június 22., kedd

Új ágon folytatódik a High School Musical!


A fanatikus High School Musical rajongók már biztosan várják, hogy Sharpay sztorija új ágon folytatódik…
Ashley Tisdale egyike azon ritka szereplőknek, akikkel a HSM főnökei a jövőben is számolnak, vagy legalábbis egy új epizódot megszavaztak neki.
A színésznő a napokban is a Sharpay’s Fabulous Adventures-t forgatja Torontoban, és a Twitteren arról csicsereg a szünetekben, hogy bár késő estig dolgoznak, mégis nagyon élvezi a munkát. Nem hiába, hiszen most tényleg ő a fő-főszereplő!
Íme a legfrissebb promó fotója!

2010. június 21., hétfő

Sterling Knight


Sterling Knight („Sonny, a sztárjelölt”) és Danielle Campbell („Szökés")...

...látható a zenés és kalandokkal teli, hollywoodi popsztárról szóló filmben, a „Randiztam egy sztárral”-ban. A főszereplő (Knight) véletlenül találkozik és beleszeret egy szegény kisvárosi lányba, és el kell döntenie, hogy a szívét követi vagy inkább csillogó karrierjét ápolja.

2010. június 20., vasárnap

selena gomez and demi lovato vs miley cyrus and her emo friend

sajnos elvan csúszva a hang!!!!!!!

Selena Gomez érdekes üzenetett kapott.

A mai napon Justin Bieber ezt az üzenetet gépelte Selena Gomeznek:

"hope all is going well in Budapest. Watch out for crazy Nick for me. Dude is a wild man...haha"

Azaz reméli, hogy a mi kis hazánkban minden okés a lánnyal és vigyázzon Nick-kel, aki egy "vadember". Legalábbis én így értelmezem. Egyrészt azért tartom furcsának, mert régebben arról szóltak találgatások, hogy van-e köztük valami, később arról lehetett hallani, hogy nem is bírják egymást annyira. Szóval ezzel az üzenettel megint lehet találgatni, hogy Justin mit is gondol valójában Selenáról

camp rock 2 a záróbuli trailer

Én már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demi Lovato


Ahogy a világ kontinentális éghajlattal rendelkező tájain is beköszöntött (végre!!!) a nyár, egyre több bikinis fotó kerül elő celebjeinkről - a pasik nagy örömére. Demi Lovato most éppen családi vakációját élvezi a mexikói Cabo San Lucasban, és kíváncsi szemek bizony egy tetoválást véltek felfedezni testén…

A 17 éves színésznő nemrég szakított egykori legjobb barátjával-szerelmével Joe Jonas-szal, így aztán érthető, hogy a külsején is változtatott: a hajába szőke melírcsíkokat rakatott… és úgy tűnik, egy tetkóval is gazdagabb lett. Hiába, szükség van ilyenkor az önbizalombombára… kitartás, Demi!