2010. június 29., kedd

Disney channel műsorok !!!!!


Már a disney channel műsorai megjelentek DVD-n!!!!!!!!!

2010. június 22., kedd

Új ágon folytatódik a High School Musical!


A fanatikus High School Musical rajongók már biztosan várják, hogy Sharpay sztorija új ágon folytatódik…
Ashley Tisdale egyike azon ritka szereplőknek, akikkel a HSM főnökei a jövőben is számolnak, vagy legalábbis egy új epizódot megszavaztak neki.
A színésznő a napokban is a Sharpay’s Fabulous Adventures-t forgatja Torontoban, és a Twitteren arról csicsereg a szünetekben, hogy bár késő estig dolgoznak, mégis nagyon élvezi a munkát. Nem hiába, hiszen most tényleg ő a fő-főszereplő!
Íme a legfrissebb promó fotója!

2010. június 21., hétfő

Sterling Knight


Sterling Knight („Sonny, a sztárjelölt”) és Danielle Campbell („Szökés")...

...látható a zenés és kalandokkal teli, hollywoodi popsztárról szóló filmben, a „Randiztam egy sztárral”-ban. A főszereplő (Knight) véletlenül találkozik és beleszeret egy szegény kisvárosi lányba, és el kell döntenie, hogy a szívét követi vagy inkább csillogó karrierjét ápolja.

2010. június 20., vasárnap

selena gomez and demi lovato vs miley cyrus and her emo friend

sajnos elvan csúszva a hang!!!!!!!

Selena Gomez érdekes üzenetett kapott.

A mai napon Justin Bieber ezt az üzenetet gépelte Selena Gomeznek:

"hope all is going well in Budapest. Watch out for crazy Nick for me. Dude is a wild man...haha"

Azaz reméli, hogy a mi kis hazánkban minden okés a lánnyal és vigyázzon Nick-kel, aki egy "vadember". Legalábbis én így értelmezem. Egyrészt azért tartom furcsának, mert régebben arról szóltak találgatások, hogy van-e köztük valami, később arról lehetett hallani, hogy nem is bírják egymást annyira. Szóval ezzel az üzenettel megint lehet találgatni, hogy Justin mit is gondol valójában Selenáról

camp rock 2 a záróbuli trailer

Én már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demi Lovato


Ahogy a világ kontinentális éghajlattal rendelkező tájain is beköszöntött (végre!!!) a nyár, egyre több bikinis fotó kerül elő celebjeinkről - a pasik nagy örömére. Demi Lovato most éppen családi vakációját élvezi a mexikói Cabo San Lucasban, és kíváncsi szemek bizony egy tetoválást véltek felfedezni testén…

A 17 éves színésznő nemrég szakított egykori legjobb barátjával-szerelmével Joe Jonas-szal, így aztán érthető, hogy a külsején is változtatott: a hajába szőke melírcsíkokat rakatott… és úgy tűnik, egy tetkóval is gazdagabb lett. Hiába, szükség van ilyenkor az önbizalombombára… kitartás, Demi!