2010. július 20., kedd

Ashley and Scott

Ashley Tisdale látták tevő új barátjával , kliprendező Scott Speer, várva az autójában egy stoplight on 01:00 Los Angeles -én, kedden (április 21) . A 25 éves énekes / színésznő nem tudta, hogy volt ragasztva , de amikor észrevette a videósok , Ashley megfordult, élénk piros és elrejtette az arcát Scott' s vállát. Milyen aranyos !

Justin Bieber bungee jumping-ozot


43 méteres mélység,130 km/h-s zuhanósebesség és adrenalinmámor Justin Bieber (16)túl van élete nagy ugrásán!

2010. július 15., csütörtök

Selena Gomez új száma!!!!Round and round!!!!

Selena Gomez Monte Carlo című film jelenteit forgatta Budapest több pontján, ezzel egyidejűleg új zenei videójához is felvételeket készített. A tengerentúlon nagyon nagy rajongótábora van a fiatal színésznőnek, aki most a zenei pályán is szerencsét próbál. Új klipjében látni a magyar főváros nevezetességeit.

2010. július 12., hétfő

Az alkonyat paródiája!!!!!!!

Szerintem a legjobb paródia lesz a vámpírtörtélemben!!!!:D

2010. július 11., vasárnap

Demi Lovato rajongóival chatelt

A Disney 17 éves szépsége Mexikóbol köszöntötte rajongóit. Elmondása szerint még mindig jó barátja Selena Gomeznek.Az újabban szőkés-barna hajú szépség Mexikoból chatelt, ahol egy rajongó feltette neki azt a kérdést is, hogy jóban van-e még Selenával. Élő chat Cabo-ból. Erre a hírre kapták fel a fejüket a Demi rajongók. Nem is volt hiába, hiszen az egyik rajongó feltette neki az imént említett kérdést. Persze még ez sem elég, kiderült, hogy Demi imádja a Round and Round-ot, Selena új dalát. Egy rajongó így számolt be az élő chatről: "Demi Lovato Cabo-ból chatelt velünk, rajongókkal, és valaki megkérdezte, hogy ő és Selena még mindig jóban vannak-e. Ő azt felelte, hogy távol vannak egymástól, de Selena mindig a legjobb barátnője lesz. Ezután megemlítette azt is, hogy nagyon tetszik neki a Round and Round."

Szakítás után jelentek meg Joe Jonas és Demi Lovato utolsó szexi képei


Amikor még szerelmesek voltak egymásba a két pár,akkor csináltatak ezeket a romantikus képeket!!!!!De sajnos csak pár honap után adták ki az ujságok a képeket.
De akkor már nem voltak egy pár!Vajon milyen érzés lehet joe-nak és Deminek visszallátni a több honapal ezelötti képeket az ujságárusoknál?