2011. június 26., vasárnap

Ke$ha Budapesten!!!!

T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége Ke$ha volt.Szerintem nagyon jó volt a durván 2órás koncert.Utánaolvastam és láttam is a hírekben,hogy mik voltak a kérései.
Az énekesnő különleges figyelmet fordít az élelmiszerek eredetére, mindezt nem sztárallűrök miatt, hanem tudatos gondolkodóként a fenntarthatóságra figyel. A farmon nevelt főtt lazac, sült pulykahús, fair trade mandula, jalapeno paprika ízesítésű humusz is kedvencei közé tartoznak. A rengeteg egészséges étek mellett egy hatalmas, darált húsos hamburgert is rendelt, az úgynevezett Sloppy Joe burgert. A kiadós fogás szaftos és paradicsomos raguja egy bolognai spagetti szószához hasonlítható, hamburgerzsemlébe töltve. Úgy tűnik, a szőkeség kíváncsi a magyar konyhára, ugyanis egyetlen levesként házias tyúkhúslevest rendelt. Azt pedig, hogy édesszájú, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ebédje és vacsorája mellé is többféle desszert jár majd.A széles ételválaszték mellett az italkínálat sem elhanyagolható: hűtött és szoba-hőmérsékletű ásványvíz, többféle gyógy- és gyümölcstea, sovány és zsíros tej, két üveg Louis Martini Cabernet, diétás kóla, kókusztej és szénsavas üdítők színesítik a palettát.

Mint a hírességek általában, Ke$ha is magával hozza a fellépéseihez szükséges kelléktárat, ugyanakkor néhány olyan tárgyat is felvett a listára, amely a szünetekben szolgálja kényelmét. Mivel a popcsillag nem kedveli a neonfényt, ezért természetes fényű égőket rendelt bútorozott szobájába. Az extrákat nélkülöző szobaberendezés (szőnyegezés, asztal, karosszék, kanapé, egész alakos tükör) mellett a fürdőszobába hagyományos szappant és mindössze 4 törölközőt kért.

A tavalyi Kapcsolat koncert sztárja, Rod Stewart ezt jócskán túlszárnyalva 200 db törölközőre tartott igényt. Rod listája lényegesen több kikötést tartalmazott, mint Ke$háé; ő még azt is meghatározta, milyen ruhában lehetnek a konyhai alkalmazottak, akik az élelmezéséért felelnek. Ke$hához hasonlóan energiaitallal turbózza fel magát Pink is. A világsztárok közül a nemrégiben anyukaként debütált híresség állt elő budapesti fellépése kapcsán a legszerényebb listával, melynek jelentős részét képezték a táncosainak rendelt berendezések és frissítők. A figyelmes énekesnő arra is ügyelt, hogy minden egyes csapatnak, aki turnéja során a háttérből segíti, külön öltözője és felszolgáló személyzete legyen.
Csináltam egy kis videót a koncertről:

A koncerten voltak külföldiek is akik táncoltak és őrjöngtek: