2011. április 29., péntek

Majcynak szüksége van rátok!!!!


Barátomnak segítség kéne,hogy biztosan megnyerje a versenyt!!!!!
Nektek csak egy kattintás és egy ember álma valóra válhat.Szval Like ezerrel!!!:D
http://ladygagametro.com/hu/view/28q

2011. április 28., csütörtök

2011. április 22., péntek

Piercing

Szerintem ez nagyon jó téma(divat szinten).
Nagyon dögös,szexi tud lenni a piercing,még akkor is ha abból nem csak egy db van!
Persze megint csak eltudunk menni odáig,hogy ez mennyiségileg mennyit jelent,vagy úgymond mennyi után gondolja az ember egy másikra,hogy"ez normális"?
Mindenkinek más a véleménye erről,ami persze nem baj,had hordja nem mi hordjuk akkor meg??
De szintén más emberek és az én érzéseim szerint is vannak határok,mert azért annyira mégsem mind1,amikor eléri azt az ember,hogy a hányinger ellen küzdjön akkor már valami nem stimmel!
A képek magukért beszélnek:

2011. április 21., csütörtök

2011. április 20., szerda

2011. április 19., kedd

Lady Gaga legújabb nagysikerű száma


http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU
A Judas Lady Gaga amerikai énekesnő dala, amely Born This Way című második nagylemezén szerepel. A szám az album második kislemezeként került kiadásra 2011. április 15-én, négy nappal a tervezett megjelenés előtt. A dalt Lady Gaga és RedOne szerezték, és a dal producerei is ők voltak. A Judas egy dance műfajba sorolható dal, amely egy olyan nőről szól, aki szerelmes egy férfiba, aki elárulta őt. Gaga több interjúban is elmondta, hogy a Judas azokat a dolgokat testesíti meg, amelyek a múltból kísértették őt. Ezen kívül arról szól, „hogy meg kell becsülnöd életed sötét dolgait ahhoz, hogy a fénybe tudd hozni magad.Meg kell vizsgálnod, mi az, ami kísért téged, és meg kell bocsátanod önmagadnak, hogy tovább tudj lépni.”
A Judas hasonló hangzású Gaga korábbi slágereihez, a Poker Face-hez, a LoveGame-hez, a Bad Romance-hez és az Alejandróhoz. A szám több tekintetben is a house zenei stílus jellemzőit mutatja. A kislemez borítóját Gaga tervezte a Microsoft Word program segítségével. A borító sötét hátterén a „Judas” felirat szerepel, alatta pedig egy kereszt, amiben egy kis szív látható. A képet Gaga Transmission Gagavision elnevezésű webes sorozatában mutatta be.
A kritikusok kiemelték a Judas és a Bad Romance közötti hasonlóságokat. Emellett méltatták a dalban rejlő energiát és robotikus elemeit. A Judas videoklipjét április elején forgatták le. A klipet Lady Gaga és koreográfusa, Laurieann Gibson rendezték. Már bemutatása előtt bírálat érte a Katolikus Ligától a bibliai koncepció miatt, amely szerint Lady Gaga játssza Mária Magdolnát, míg Norman Reedus Iskarióti Júdás szerepét.

A Föld napját ünnepeltük!!!

Az iskolában ma ünnepeltük a föld napját,a mi produkciónk nagyon jó lett.Bevittem ilyen afrikai ruhát a suliba és a lányok beöltöztek+egy fiú:D.Az előadásunkról nincsen videó de a készülődésről van egy;)Ricsivel kötök egy szerződést,így lesz egy kontinensem :D